Historiens beste plassering for damelaget!

image1 image2Det har vært en fantastisk sesong for damehåndballen på Hundvåg. Over 30 spillere fordelt på to lag, har trent og spilt kamper for klubben denne sesongen. A laget tok hjem 6. plassen i 2. divisjon, og ble det laget som har scoret flest mål i divisjonen.

Vi kan med dette gratulere laget med historiens beste plasseringen. Anette Øie er den på laget som har bidratt med flest scoringer. Tonje Strømsnes og Amanda Knudsen var også høyt oppe på denne statistikken.

Gratulerer til hele laget.

Én kommentar til “Historiens beste plassering for damelaget!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.