Ny samarbeidsavtale med 24-7 treningssenter.

treningssenter247Vi på 24-7 treningssenter ser frem til å samarbeide med Hundvåg håndball.
Vi håper at begge parter skal dra nytte av avtalen.
24-7 treningssenter er som det ligger i navnet et treningssenter som har åpent 24 timer i døgnet 7 dager i uken. Vi tilbyr våre medlemskap uten bindingstid for å tilby full fleksibilitet til våre medlemmer. Vi har lyse og luftige lokaler rett over bybrua.
Les mer om 24-7 treningssenter på www.247trening.no.

Vi tilbyr nå en unik måte for dere til å støtte Hundvåg håndball. Vi har laget et medlemskap med rabattert pris som også gir 30% av medlemsavgiften tilbake til klubbkassen. Dette vinner alle på! Skriv inn rabattkoden ”handball” når du kommer til valg av medlemskap og du får de rette betingelser.
Du får muligheten til å trene når det passer deg, helt uten bindingstid til kun kr. 299,- pr. Mnd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.