Håndballskole i høstferien

2014-10-06 Håndballskolen fra hallen 2014-10-06 Håndballskolen veskeOgså denne høstferien er det håndballskole i Hundvåghallen.  Samarbeidspartner denne gangen, er som tidligere år Gjensidigestiftelsen.

Interessen for å delta på Gjensidige Stiftelsen håndballskole var stor og var fulltegnet i løpet av kort tid.  Mange unger har det kjekt, lærer nye ting og får mange fine øvelser. Instruktører på håndballskolen er tre av spillerne våre fra damelaget i 2 divisjon, Tonje Strømsnes, Karina Aabø og Merethe Solli, som og har med seg to assistenter fra Jenter 14, Regine Bogen og Siri Seljeskog. I tillegg er det godt støtteapparat, bestående av Maiken Bieri og Merethe Gottschalksen, Det er å håpe at alle som er med får noen gode opplevelser og nye erfaringer fra årets håndballskole i høsteferien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.