Hundvåg – Jenter 16 – Puljevinnere 2012 – 2013

Her har vi den flotte gjengen med årets jenter 16 lag. De fleste av disse jentene har spilt sammen siden de begynte med Håndball 6 år gamle. I år har vi imidlertid også hatt med oss noen 15 åringer. Vi avslutter årets sesong med å reise til Kristiansand på ”Umbro – cup” sammen med resten av klubben. Det blir på en måte en slags avslutningstur for laget. Neste år vil de være seniorspillere. Derfor var det ekstra kjekt å avslutte en lang og kjekk epoke med å bli puljevinnere i årets serie.

Det har blitt noen turneringer opp gjennom årene. Kjekkere og snillere gjeng å reise på tur med, skal du lete lenge etter! Håper og tror de har fått mange kjekke minner J
Vi som er og har vært rundt laget håper selvsagt mange av dem vil fortsette å spille håndball til tross for at de går på videregående og har en travel hverdag.

I forbindelse av sesongavslutningen har vi også tildelt noen spillere utmerkelse for sin innsats i året som er gått.

Spillerne har stemt om hvem som fortjente å bli årets spiller basert på noen gitte kriterier. Spilleren som flest stemmer til denne prisen ble: Marte W. Hustvedt

I tillegg har lagledere tildelt utmerkelser basert på ulike kriterier :

Årets innsats – Malin Løwe Korth
Årets utviklingspris og mest oppmøte på trening – Stine C. Austbø
Årets spiller og toppscorer – Lene M Nygaard
Årets forsvarskjempe – Ida Emilie Lie

I tillegg ønsket vi å gi en utmerkelse til noen spillere som også har gjort en innsats for klubben utenfor eget lag, for eksempel: ved å delta som trener på håndballskolen, trent andre lag osv. :

Ingrid Meling Nilsen, Stine C. Austbø, Lene M Nygaard

Gratulere alle jenter med en flott sesong !!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.