Jenter 13-2 på tur til Ølen og Avaldsnes, søndag 2/11

Vi møttes ved Hundvåghallen 08:30 søndag morgen! Lite trafikk på vei til Mortavika. Endelig framme ved Ølenhallen varmer vi opp ½ time før kampen starter kl 12:00. Jentene våre scorer det første målet og vi har en 1-måls ledelse frem til ca halvspilt 1. omgang. Ølen tar ledelsen mot slutten av 1. omgang, og vi går til pause med 8-7 til Ølen.

 Andre omgang blir veldig jevn før Hundvåg igjen tar ledelsen 5 minutt før slutt. Kampen ender med seier til Hundvåg med resultatet 14-12. Nå er det videre til neste kamp som begynner kl 15:00 i Håvikhallen på Avaldsnes. Vi er framme ved hallen 14:15, og får startet kampen 15 min før. Hundvåg har igjen 1. målet etter 2,5 min. Jentene spiller rotete og ukonsentrert, men 1. omgang ender med 4-1 til Hundvåg. Bente får gitt et par klare meldinger i pausen, og i2. omgang er det et annet lag som entrer banen. Hundvåg vinner fortjent 12-8 over Avaldsnes.

Mvh

Bodil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.